dimarts, 31 de gener del 2017

Repte N. 86

Aquest cop la Jen li ha passat el testimoni a la Ysnelda del blog ysneldasolanohecho a mano , la seva especialitat és la porcellana freda i tot i que és una cosa pendent en el meu currículum, de moment no m'hi atreveixo.

Ysnelda nos ha invitado a realizar un proyecto basado en animales, puede que ésta vez haga algún amigurumi pues hace tiempo los tengo en el olvido.

Repte Handmade 15 de febrer

Ja tenim un altre repte de Little Kimono per el mes de febrer, aquest cop el tema és la cuina.
Com que darrerament estic molt dispersa pel que fa a tècniques, encara no tinc idea de què ni com ho faré, segurament seguiré explorant en el món del Sashiko, perquè m'encanta aquest brodat i trobo que té moltes possibilitats.

Colorea, un altre repte acabat

Al darrer dia, però ho he aconseguit. Pintar fa molt de temps que no ho faig i he de retornar a l'hàbit d'agafar pinzells i colors perquè és molt relaxant. Faré servir aquesta lluna de guarda pàgines.
Aquest ha estat un procés no massa complicat, després de dibuixar aquesta lluna, la he començat a omplir de "gargots" tal i com sortien de la meva mà i quan m'ha semblat que n'hi havia prou els he passat a pinzell i els he pintat.


El procés més o menys ha anat així.


Arriba tenéis el resultado de mi "luna guarda páginas", habia dejado por demasiado tiempo de colorear y ha sido un reencuentro agradable. Después de colorear con un pinzel, he rellenado algunas partes con colores y finalmente con unos pasteles y un algodoncito he difuminado los contornos.
El resultado final lo podéis ver arriba.

dilluns, 30 de gener del 2017

REPTE N. 85 -POSAVASOS-

La Jen de Little Kimono, ens ha convidat al Reto amistoso N. 85 , aquest cop ens proposava de fer posavasos.
La tècnica ens la ha deixat al nostre gust i com que no fa massa he descobert el Sashiko (brodat japonès), he fet un parell de cosetes i si he de ser sincera m'han deixat ganes de treballar més amb aquesta tècnica de brodat tan senzilla de fer i a la vegada tan vistosa.


Hace poco descubrí el Sashiko,, una técnica de bordado que mayoritariamente usa el pespunte para realizar las secciones de bordado y laa verdad me encanta por su simplicidad de ejecución y su vistosidad final. Mi primera incursión en éste campo han sido estos posavasos para el Reto N. 85

divendres, 27 de gener del 2017

Fundes per uns audífons

Aquesta setmana he rebut un encàrrec que m'ha fet molta il·lusió, la noia que temps enrera em va demanar unes fundes de ganxet per posar ens uns audífons per una nena, me n'ha tornat a demanar uns altres.

Aquest cop seràn unes papallones com les que ja vaig fer i unes flors, espero que també els agradin perquè he de reconèixer que són les coses que he fet més de gust, perquè ténen un valor intrínsec, responen a una necessitat i serveixen perquè aquesta nena porti amb més alegria els audífons que necessita per sentir-hi.

Unas fundas en forma de mariposa que esconden unos audífonos para una niña són una de las cosas que más orgullosa estoy de haber hecho, para mí tienen un valor especial pues sé la niña que los lleva, les tiene un cariño especial, ya tengo otro encargo similar y debo reconocer que és una gozada poder contribuir con esta clase de tareas.

dimarts, 24 de gener del 2017

CREANDO Y FOFUCHEANDO, UN ANY DE BLOG

La Yoli de Creando y fofucheando fa un any a la xarxa i ho celebra amb un repte, si voleu participar-hi a l'enllaç hi trobareu les normes. Animeu-vos!

Creando y fofucheando celebra su primer aniversario,¿ te lo perderás?, yo no, participa.

diumenge, 22 de gener del 2017

"Reto N. 19",vermells, fucsies i llaços

Tot un repte, sí senyor aquest ue ens ha proposat la Rebeca aquest cop, després de moltes voltes, he acabat fent un homenatge al Sam i la Cendra. Ara el Sam ja no és un cadell com es veu en el meu treball i dobla en volum la Cendra, no sé jo si es reconèixen aquí
Aquest és el resultat final, m'agrada i el penjaré, sí senyor!!
Realmente ha sido un reto lo que propuso

dilluns, 16 de gener del 2017

"Reto mensual blogueras"

Un nou repte per aquest mes, desde Reto Mensual Blogueras han proposat de fer quelcom per els carnavals que tenim a tocar.
I jo que ja he fet la màscara!, segur que se m'acud alguna altra cosa, ara toca rumiar una mica, tot i que el termini és el 8 de febrer i sembla que hi hagi molts dies per endavant els dies passen i les setmanes volen.

En ésta ocasión se trata de mi primera colaboración en el Reto Mensual Blogueras. el tema de éste mes son los carnavales, la fecha de entrega el dia 8 de febrero.


dissabte, 14 de gener del 2017

Intent de repte fallit

Doncs sí, he fallat en l'intent de fer el repte de fabrica de artesania , en rellegir les normes, veig que no està permès de fer servir cap més color que el vermell i/o el fúcsia amb la excepció del blanc i el negre.


I com podeu veure hi ha un poti-poti de colors  en la roba del folre, així que sentint-ho molt aquest "porta tot" que he fet, no entra dins les normes. Hauré de tornar a començar, catxin!!
Sort que encara tinc temps fins el dia 31 de gener.

dimecres, 11 de gener del 2017

COLOREA, UN REPTE DIFERENT

Remenant per la xarxa, he trobat un repte una mica diferent als que estic acostumada. scrap, pintura, colors, retallar....
Tot un món per explorar i jo que vaig i m'hi llenço de cap.
No he fet gran cosa en aquest camp, però mai és tard per provar coses diferents i a mi em costa molt poc d'engrescar-me en aquest temes, així que accepto el repte de www.kimidori.es i a pintar s'ha dit!

Ésta vez encontré un reto "diferente" a lo que acostumbro a hacer, pero pintar me encanta. Si soy sincera, mis incursiones en colorear, scrap o pintura són como poco  escasas.!Así que al lio!

dissabte, 7 de gener del 2017

"RETO HANDMADE FANTASIA" ACABAT

Aquesta vegada Littlekimono ens va convocar per a fer alguna cosa amb el tema fantasia
A la fi he acabat aquest repte, la idea de fer alguna cosa amb aquesta excusa em va agradar, conscientment he volgut fugir de fades, follets, bruixes i altres éssers fantàstics, com sempre jo vaig una mica a contra corrent, m'agrada explorar què voleu que us digui!
Màscara en tècnica iris folding
I per si algú s'engresca a fer aquesta màscara, us deixo la plantilla que vaig fer jo mateixa a partir d'un dibuix.


Tortell de reis sense gluten

Complicat, molt complicat de trobar una pastisseria on poder comprar alguna cosa sense gluten i que no sigui envasada  .                                                                        
Aquest cop m'he llençat a l'aventura i he fet el tortell de reis, seguit les instruccions de la pàgina Celiacos.blogspot , us asseguro que no és massa complicat, jo no sóc gaire de fer pastissos, no m'acaben de sortir, però aquest cop ha resultat fàcil de fer.  

dimarts, 3 de gener del 2017

IRIS FOLDING

L'iris folding és una tècnica que acabo de descobrir i el cert és que m'agrada de treballar. Creativa i divertida de fer, es pot aplicar gairebé a qualsevol dibuix, n'hi ha patrons per tot arreu, Google, Pinterest ..., tampoc és massa complicat de aplicar-la a partir d'un dibuix que ens agradi.
Aquest és el meu primer contacte amb aquesta tècnica d'scrap i tot i que pot millorar força, jo n'estic satisfeta.

dilluns, 2 de gener del 2017

I... UN ALTRE REPTE

Potser són molts els reptes per aquest mes de gener, espero arribar a temps a tots els terminis, com que ja està tot visualitzat, tinc una feina menys. Tenir clar el que vull fer ja és una feinada, cada cop que m'he apuntat a un dels tres reptes d'aquest mes de gener, he visualitzat el que volia fer, a veure si me'n surto.
Si us hi voleu apuntar ho podeu fer en aquest link, Fabrica de artesania és qui l'organitza.

RETO AMISTOSO N. 85

Aquest mes de gener m'he engrescat i m'apunto a un altre repte, aquest cop littlekimono ens ha suggerit un nou repte, els "Reto Amistoso" van cambiant d'amfitriona i aquest mes ha estat la Jen qui ens ha suggerit el repte, aquest, és per el dia 30 d'aquest mes i no m'hi he pogut resistir. Encara no sé quina tècnica faré servir, feltre, ganxet, brodat ..., qui sap.

diumenge, 1 de gener del 2017

FELIÇ 2017

Des d'aquest modest blog felicito el 2017 a tothom, m'agradaria que fós una mica millor que l'any que hem deixat enrera, ja sé que és un tòpic, però no se m'acud de demanar rés més que una mica de felicitat per totes les persones.