dijous, 30 d’abril del 2015

TEJIENDO PERÚ, REPTE HOMENATGE A L'ESPERANZA

Segurament sense els tutorials de Tejiendo Perú el crochet no seria el mateix, l'Esperanza ha donat pautes de com s'han de fer amigurumis, trucs i ens ha ensenyat com fer filigranes amb el ganxet. 

Segurament per això la Joanna ha posat en marxa aquest repte-homenatge, perquè s'ho mereix.
Us deixo l'enllaç a la pàgina annajois per si algú s'hi vol apuntar, allà hi trobareu totes les instruccions per participar en aquest repte.

PAPALLONES I DRACS "RETO AMISTOSO 64"

Un altra mes i un altra repte, aquesta vegada s'havien de fer animalons amb ales, bé tenia entre cap i coll de fa molt de temps de fer una papallona, per altra banda, també tenia un drac ami a mitges, així que he acabat el drac i he fet una papallona que em va encisar  tan bon punt la vaig veure penjada, si la voleu fer, aquest n'és el diagrama:
A mí m'ha quedat així:

















El drac amb ales reconec que no és cap cosa, però per la propera prometo millorar-lo.


dimarts, 28 d’abril del 2015

GANDALLES I MITENES

Primeres gandalles i metenes per l'esbart i com sempre m'hi he llençat de cap.




















No un ni dos, no; n'he fet setze jocs, vuit de blaus i vuit de vermells, ostresss!, sort que m'han quedat bé i les noies els llueixen cofoies.









Primer em semblava que les blaves m'agradavem més, ara ben mirat m'agraden totes dues, potser serà allò d'amor de mare.

Què n'opineu?
Si en voleu les instruccions, auí us deixo el què he anat construïnt mica en mica a partir de zero Tutorial Gandalles i Mitenes

dilluns, 20 d’abril del 2015

ELEFANT KAWAI

Vet aquí un altra amigurumi, aquest també està adjudicat (si els agrada), a mí m'ha vingut molt de gust de fer-lo, tot i que té la seva dificultat encara que no ho sembli.
Com sempre el patró el podeu trobar aquí

dilluns, 13 d’abril del 2015

MINI DRAC, MAXI CLAUER

Ara que s'acosta Sant Jordi, m'envaeix altra cop la febre dels dracs i com que tenia un encàrrec per fer clauers, dic jo que pot ser una bona excusa ...

Potser sí que ha quedat un pèl gran, així que el meu dilema és..., en faig un clauer o el deixo com un petit drac?

diumenge, 5 d’abril del 2015

FENT UN CUL DE CADIRA

Com sempre, em llenço de cap a provar coses noves.
Ja sé que soc un cul inquiet, però sino fós així, ja no sería jo. Vaig penjant les fotos de com està quedant, si en voleu saber la  veritat, és més entretingut de fer que no pas complicat, tot i que jo en veia una muntanya.
Aquesta cadira era a la vora d'un contenidor perquè tenia el cul molt malmès i se n'havien desfet, vaig pensar que podia provar de fer-n'hi un, era tot un repte i l'estructura de la cadira era maca.
He fet servir trapillo de diferents colors, més que res perquè és una manera d'aprofitar-ne mitjos cabdells.
El resultat ja el veieu:

dijous, 2 d’abril del 2015

NOU REPTE, "RETO AMISTOSO 64"

Comença el mes d'abril i ja tenim un nou repte, aquest cop Papallones, sempre he volgut fer una papallona en amigurumi, tants com n'he fet i encara no ho havia provat mai. Certament serà un repte de fer-ne una. Aquí n'hi ha unes quantes, per triar i remenar. Potser aniré "per lliure" o potser seguiré algun patró, encara no ho sé